Praktisk info

Registrering af køretøj

Vedrørende parkeringskontrol i bebyggelsen Remisevænget Øst.

 

Du skal tilmelde din bils nummerplade til parkeringssystemet. Det kan du gøre ved at sende navn og adresse samt registreringsnummer på bilen, mc, trailer, campingvogn, 45 knallert og 30 knallert på kundeservice@p-kontrol.dk Du kan registrere de køretøjer, der er registreret på en adresse i Remisevænget Øst. Har du carport skal nummeret på denne også oplyses.

 

Har du ikke bil, sender du en meddelelse herom på samme mailadresse, med navn og adresse samt mobilt nummer, så du kan blive oprettet til gæsteparkering. Har du ikke en pc, kan du ringe på tlf. 70208770 og trykke 3 for administration.

 

Når du er blevet registreret, vil du få tilsendt koder til gæsteparkering, hvorefter din gæst kan parkere i 24 timer. Du kan max registrere 20 gæstebiler pr. måned.

 

Hvis du skifter registreret køretøj, skal du sende mail med gammelt og nyt registreringsnummer på kundeservice@p-kontrol.dk

 

Det samme gælder, hvis du ikke har været registreret før og har fået et registreret køretøj. Så skal der sendes mail til kundeservice@p-kontrol.dk med navn og adresse samt registreringsnummer.

 

Hvis du får en lånebil, kan du skrive til kundeservice@p-kontrol.dk og opgive registreringsnummer. på låne bil, som så bliver lagt ind i den periode, du oplyser. Samtidig skal vi have registreringsnummer på din egen bil, som så bliver slettet i samme periode.

 

Erhvervskøretøjer med gul eller hvidgule nr. plader med totalvægt over 3500 kg, eller med en længde på over 5 m. må ikke holde på området.

 

Hvis du vil gøre indsigelse over en parkeringsafgift, skal dette gøres på https://dansk-pkontrol-permit.giantleap.no/agent Ejendomskontoret kan ikke hjælpe i sådanne situationer.

 

Hvis der er spørgsmål, kan de stilles til Dansk P-kontrol enten på mail eller telefon.

 

Venlig hilsen

Jan Schou

www.p-kontrol.dk

Forchhammersvej 21,

1920 Frederiksberg C,

Tlf. 70208770,

E-mail. kundeservice@p-kontrol.dk,

CVR nr. 18140381 

 

Kilde:

Registrering af køretøj.pdf